Produse Unifol

Printing Series 3980

Este o folie autoadezivă ideală pentru aplicațiile indoor și outdoor ce folosesc cerneluri de tip solvent și eco-solvent. Datorită tehnologiilor incorporate, folia are o durată de viață de până la 3 ani la exterior și nelimitată la interior. Grosimea foliei este de 0,08mm și 138g/m2 și este disponibilă atât în variante alb lucios cât și mat, precum și variante clear (transparent pentru print și laminare) lucioas și mat. Foliile sunt disponibile la mai multe dimensiuni (1.04 m, 1.4 m, 1.6 m) pentru a se adapta tuturor cerințelor. Toate aceste folii sunt disponibile pe un suport adeziv alb cât și unul gri, precum și în varianta superioară (3180) cu adeziv Unifast și tehnologia Bubble free, ce permite aerului să circule prin canalele impregnate adezivului, pentru ca astfel să fie eliminate toate bulele.

7155/7600 Series

Folia autocolanta din seria 7600 șo 7155 este o folie specială, dedicată exclusiv decorării de autovehicule. Datorită compoziției sale, a  adezivului Unifast cu tehnologia Bubble Free și a grosimii foarte reduse, de numai 0,055mm face ca folia să capede proprietăți deosebite, și permite aplicarea ei pe suprafețe curbe si dificile. Durata de viață a acestei folii este de la 5 la 7 ani la exterior.

7800 Translucent Series

Este o folie special elaborată pentru decorarea casetelor luminoase. Are la bază un adeziv polimeric, rezistent, și componente protectoare împotriva radiațiilor UV, ce îi oferă o durabilitate de până la 7 ani la exterior. Pe lângă cele 8 nunțe de culoare disponibile, folia permite cu facilitate printarea pe bază de solvent și eco-solvent. * Folia este disponibilă la lățimea de 1,22m.

7802-7807 Folie pentru sablare

Cu ajutorul foliei pentru sablare se pot realiza modele complexe și detaliate, ce dau un plus de eleganță și atracție oricărei suprafețe pe care se va aplica. Seria de folii Unifol Glass Etch este o folie deosebită ce are la bază un adeziv polimeric rezistent ce îi oferă foliei o durată de viață de până la 7 ani la exterior. Este ideală pentru producția publicitară cât și pentru industria mobilieră și a geamurilor, datorită efectului său semiopac, ce permite razelor solare să pătrundă păstrând totuși intimitatea locului. Este disponibilă în 6 variante de culori și, pentru produse mai complexe permite cu ușurință printarea cu cerneală pe bază de solvent și eco-solvent. * Disponibil la lățimea de 1.22m

Seria 3700 cutter plotter

Folia Unifol seria 3700 este alegerea perfectă pentru o mulțime de aplicații outdoor și indoor. Cu ajutorul ei se pot crea o varietate foarte bogată de modele, de la simple litere la sigle complexe cu caractere detaliate. Este disponibilă în 40 de culori șucioase și mate ce oferă posibilitatea de alegere și libertatea de creație. Se aplică cu ușurință pe orice suprafață rigidă și are o durabilitate de până la 3 ani.

Lasă un comentariu